LUNCH
mån-fre 11.30-14.30
VECKA 4
155
Wallenbergare
Wallenbergare, potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
155
165
Bouillabaisse
Fisk- och skaldjursgryta med dagens fångst, musslor, aioli
165
135
Mushroom Pasta
Trattkantareller, ostronskivling, parmesan, tryffel, grädde, linguine
135
KLASSIKER
195
Biff Rydberg
Ryggbiff, senapscrème, äggula, lök, pepparrot, potatis
195
Nicoletti's Lasagne
155
ALLTID PÅ TAVERNAN
165 • 265
Steak Tartare ½ • 1/1
Klassisk råbiff med rödbetor, kapris, pepparrot, lök, Dijon, äggula Hel portion serveras med pommes frites och aioli
165 • 265
165 • 265
Toast Skagen ½ • 1/1
Skagenröra, smörstekt bröd, citron
165 • 265
155
Caesarsallad Kyckling
Kyckling, sidfläsk, romansallad, krutonger, Caesardressing och parmesan
155
170
Caesarsallad Räkor
Räkor, romansallad, krutonger, Caesardressing och parmesan
170