LUNCH
Mån-fre 11.30-14.30
LUNCH VECKA 20
155
KÖTTBULLAR
Köttbullar, potatispuré, gräddsås, lingon, pressgurka
155
155
KOLJA
Ångad kolja, räkor, hackat ägg, skirat smör, pepparrot, dillslungad potatis
155
135
RISOTTO
Risotto med grön sparris, parmesan, gremolata
135
KLASSIKER
185
Biff Rydberg
Ryggbiff, senapscrème, äggula, lök, potatis
185
ALLTID PÅ TAVERNAN
½ 165 | 1
/
1 265
Steak Tartare
Klassisk råbiff med rödbetor, kapris, pepparrot, lök, dijon och bakad äggula
½ 165 | 1
/
1 265
Hel portion serveras med pommes frites och aioli
½ 165 | 1
/
1 265
Toast Skagen
Skagenröra med smörstekt bröd och citron
½ 165 | 1
/
1 265
155
Caesarsallad Kyckling
Kyckling, sidfläsk, romansallad, krutonger, Caesardressing och parmesan
155
170
Caesarsallad Räkor
Räkor, romansallad, krutonger, Caesardressing och parmesan
170
DESSERTER
Crème Brûlée
95
A scoop of Ice cream or Sorbet
45
Finkaffe & Cognac
135